Voorgerechten

 
Carpaccio de Boeuf
Dungesneden IJselvallei rundvlees met pesto, pijnboompitten, mesclun salade
en Parmezaanse kaas

€ 12,50 

 Saumon Mariné  
In jasmijnthee gemarineerde zalm met mierikswortel crème, zeewier en kwartelei
€ 11,95  

Marbré  

Marbré van pastrami met eendenlevermousse, Romanesco en
pistache crumble

€ 12,95 

 Asperges vertes
Gemarineerde groene asperges met rode mul filet en saffraan Beurre blanc
€ 12,75  

Rouleaux de Printemps              

Loempia gevuld met groene asperges, taugé en gesneden verse groenten
met een saus van sesam en soja

€ 11,95

Coppa de porc
Huisgerookte varkenscoppa met Hollandse asperges,
mesclun salade, en ratatouille dressing

€ 11,50  

Soepen

 Velouté d ’asperge
Heerlijke asperge velouté met gesneden lente-ui
€ 8,50

 Bisque d ’homard
Kreeftensoep met gamba’s en kokkels
€ 11,50

Al onze voorgerechten, salades en soepen serveren wij met brood en boter

Hoofdgerechten

Dorade
Op de huid gebakken Doradefilet met crème van bataat,
geserveerd met groene groenten en kruidenolie

€ 21,50  

Saumon

Gebakken Zalmfilet met Hollandse asperges, en Hollandaise saus
€ 20,50  

Point a Côtes de Veau

Kalfsrib Eye met gegrilde Hollandse asperges en een Choronsaus
22,50

   L’Agneau
Gebakken lamsrump met Hollandse asperges en jus van gepofte knoflook
€ 22,50  

Steak grillé

Gegrilde runderbiefstuk van het Roodbont IJsselvallei rund,
geserveerd met een rösti taartje en haricot-verts

€ 21,95  

Asperges a la Flamande .
V
erse asperges met boerenham, gekookt ei, jonge krieltjes,
peterselie en boterjus

€ 21,50

Risotto
Risotto van asperge, gesneden groene asperge, Parmezaanse kaas
rucola en kruidenolie

€ 20,50


  ------------------Menu’s van de chef------------------- 
 
3 - gangen menu van de dag € 34,50
4 - gangen verrassingsmenu € 39,50



Al onze hoofdgerechten serveren wij met salade en een aardappelgarnituur

nagerechten

Dessert rhubarbe
Hangop met rabarbercompote,  huisgemaakt rabarbersorbetijs en pistache crumble
€ 8,50

Dessert café
Koffiemousse, ganache van witte chocolade met koffie en huisgemaakt koffieroomijs
€ 8,50 

Dessert carotte
 Carrot cake met huisgemaakt wortelsorbetijs, lemoncurd en witte chocolademousse
€ 8,50  

Cassis Bavarois
Luchtige bavarois van zwarte bessen, met huisgemaakt yoghurt ijs en chocoladekrokant
€ 7,95  

Assiette Fromage
Selecteer uw eigen kaasplank, geserveerd met appelstroop en kletzenbrood
3 soorten: € 7,95  -  4 soorten: € 8,95  -  5 soorten: € 9,95  

Langres “le champenois”

Een Franse zachte gewassen korstkaas, uit de “Langres” gemaakt van volle koemelk,
                familie van de Epoisse, maar minder krachtig van smaak  
Pérail Papillon
Een Franse zachte witschimmel schapenbrie, 
uit de Aveyron in het midden van de Pyreneeën  
Shropshire blue
Een blauwaderkaas uit Schotland, van gepasteuriseerde koemelk sterke en romige smaak
Gaperon
Franse halfharde kaas uit de Auvergne, gemaakt van koemelk,
karnemelk en rauwe melk, met knoflook en zwarte peper
Reypenaer VSOP
2 jaar gerijpte Hollandse harde kaas uit Woerden, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk


Reserveren

Telefonisch +31 (575) 59 68 68

Reserveer online