Voorgerechten

Carpaccio de Boeuf
Dungesneden IJsel vallei rundvlees met pesto, pijnboompitten, mesclun salade en Parmezaanse kaas
€ 12,50

   Saumon Mariné
In jasmijnthee gemarineerde zalm met mierikswortel crème,
zeewier en kroepoek van rode curry

€ 11,95

  Salade nicoise
Little gem” salade met gegrilde albacore tonijn, haricots verts,
gekookt ei, zontomaat, gemarineerde olijven en croutons

€ 12,95  

Croquettes
Hollandse Garnalenkroketjes met mesclun salade en romige cocktailsaus
€ 11,25 

Quinoa
Salade van Quinoa met  groene asperges, salade, gevulde cherrytomaat met roomkaas, en ratatouille dressing
€ 11,95 

Persille
Geperst, langzaam gegaard en gelakt buikspek  met zoetzure komkommersalade en oosterse saus
€ 11,50 


Soepen 
Bouillon
Kalfsbouillon met gesneden lente-ui  
€ 8,50

Bisque
Heerlijke schaaldierensoep met gamba’s en diverse vissoorten
€ 11,50  


Al onze voorgerechten, salades en soepen serveren wij met brood en boter

Hoofdgerechten

Dorade
Op de huid gebakken Doradefilet met crème van bataat, geserveerd met groene groenten en kruidenolie
€ 21,50 

Espadon
Gegrilde Zwaardvis met , cherrytomaat, amandelaardappel en sesam sojasaus
€ 21,50

Point a Côtes de Veau Double ( per 2 personen te bestellen)
Aan tafel getrancheerde gebakken Kalfsribeye, met bimi ,
arancini kroket met truffel en een Choronsaus
€ 22,50
 
Agneau
Gebakken lamsrump met groene asperges gepofte aardappel kruidenboter,
en jus van gepofte knoflook en salie  
€ 22,50

Steak grillé
Gegrilde runderbiefstuk van het Roodbont IJsselvallei rund,
geserveerd met een röstitaartje en haricots verts
€ 21,95

Végétarien
“Tagliatelle” van rode biet met pestosaus, walnoten,
rucola en Parmezaanse kaas
€ 19,50
  ------------------Menu’s van de chef------------------- 
 
3 - gangen menu van de dag € 34,50
4 - gangen verrassingsmenu € 39,50



Al onze hoofdgerechten serveren wij met salade en een aardappelgarnituur

nagerechten

Panna cotta
Panna cotta met huisgemaakte passievruchtcoulis, kokos-ijs en pistachecrumble
€ 8,50

Dessert noisette
Huisgemaakt hazelnootschuim met mokkamousse, hazelnootcrumble en koffieroomijs
€ 8,50
 
Cheesecake
Cheesecake met citroen en munt,  geserveerd met huisgemaakt limoensorbet
€ 8,50

  
Cassis Bavarois 
Luchtige bavarois van zwarte bessen, met huisgemaakt yoghurt ijs en chocoladekrokant 
€ 7,95 

Assiette Fromage
Selecteer uw eigen kaasplank, geserveerd met appelstroop en kletzenbrood
3 soorten: € 7,95  -  4 soorten: € 8,95  -  5 soorten: € 9,95  

Langres “le champenois”

Een Franse zachte gewassen korstkaas, uit de “Langres” gemaakt van volle koemelk,
                familie van de Epoisse, maar minder krachtig van smaak  
Pérail Papillon
Een Franse zachte witschimmel schapenbrie, 
uit de Aveyron in het midden van de Pyreneeën  
Shropshire blue
Een blauwaderkaas uit Schotland, van gepasteuriseerde koemelk sterke en romige smaak
Gaperon
Franse halfharde kaas uit de Auvergne, gemaakt van koemelk,
karnemelk en rauwe melk, met knoflook en zwarte peper
Reypenaer VSOP
2 jaar gerijpte Hollandse harde kaas uit Woerden, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk


Reserveren

Telefonisch +31 (575) 59 68 68

Reserveer online